Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Απριλίου η κυκλοφορία του The Adventure Pals

*
Έπειτα από την επιτυχημενη καμπάνια χρηματοδότησής του στο Kickstarter, το The Adventure Pals πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το παιχνίδι είναι ένα side-scrolling action-adventure platformer με στοιχεία RPG και two-player local drop-in/drop-out co-operative play. Υπάρχουν συνολικά 105 επίπεδα και οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν ζομπι γάτες που παριστάνουν τους πειρατές, δεινόσαυρους και hot dogs που βάζουν στο διάβα σας θανατηφόρες νάρκες. Σύμφωνα με την πλοκή, οι παίκτες θα πρέπει να σώσουν τον παππού τους που εχει πέσει θύμα απαγωγής. Εκτος από το κυρίως campaign, υπάρχουν αρκετά side quests, όπως να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη μιας φάλαινας και να πάρει το μέρος ενός τοστ ή ενός δεινόσαυρου κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Η ανάπτυξη του The Adventure Pals είναι έργο της Massive Monster και το publishing έχει αναλάβει η Armor Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*